Mijn favorieten

Over Wilmer Makelaardij

Vanaf 1 mei 2018 is Wilmer Makelaardij actief in de Hoeksche Waard met het kantoor gevestigd in Numansdorp aan de Edisonstraat 100. Wilmer Makelaardij is opgericht door Wilmer Edens. Na meer dan 10 jaar bij een NVM-kantoor in de Hoeksche Waard te hebben gewerkt als Registermakelaar-Taxateur heeft hij besloten te doen wat hij altijd al wil: een eigen kantoor in de Hoeksche Waard. 

Als makelaar en taxateur heeft hij al veel taxaties verricht en ook heeft hij al een mooi aanbod aan woningen waar hij trots op is. Daarom is het team van Wilmer Makelaardij inmiddels uitgebreid en is er een commercieel binnendienst medewerker bij gekomen, Sabine Oostlander. Grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt als je belt. 

Wilmer Edens staat voor eerlijk, oprecht, sociaal en persoonlijk. Echt een vriendelijke man waar je op kunt bouwen. 

 

Wilmer:

  • is beëdigd en gecertificeerd register NVM Makelaar en Taxateur (RM-RT);
  • heeft 15 jaar ervaring en kennis van de Hoeksche Waardse woningmarkt;
  • heeft een groot netwerk in de Hoeksche Waard;
  • is op de hoogte van de nieuwste verkooptools welke specifiek zijn afgestemd op de verkoop van uw woning;
  • maakt duidelijke afspraken vooraf;
  • geeft direct een helder plan van aanpak. 

 

Medewerkers

Wilmer Edens 

Register NVM Makelaar en Taxateur 

Ondanks dat ik ben geboren in Rotterdam, woon ik al mijn hele leven in de Gemeente Cromstrijen (per 1 januari 2019 Gemeente Hoeksche Waard). Toen ik jonger was vooral gependeld tussen Numansdorp en Klaaswaal, maar nu is Numansdorp mijn vaste stek waar ik samenwoon met Esther, mijn vrouw, en mijn kinderen Sijmen en Ditte. Ik vertrek nooit meer uit de Hoeksche Waard, de mensen zijn aardig en alles is in de buurt. 
 Sabine Oostlander 

Commercieel binnendienst medewerker 

Ik ben net als Wilmer geboren in Rotterdam en opgegroeid in de Hoeksche Waard. Ik woon, samen met mijn vriend Sander, inmiddels al ruim 10 jaar in Numansdorp en dit bevalt ons erg goed. We hebben 2 heerlijke jongens (Raff en Finn) door het huis heen rennen. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, winkelen en andere gezellige aangelegenheden. Sinds 1 december 2018 mag ik Wilmer Makelaardij ondersteunen en daar ben ik enorm trots op!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring